Fall In Love
It's Me Oke .
ⓨ Profile 100% Original & Official ⓨ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ ⓨVerified Official by мʋмʋ мʋмʋi ♥ツ ^^ Name * Nur Atykah Binti Ahmat Tarmizi * ^^ # sedap tak nama pak aku , HAHA , # ^^ * Eyka For Short * ^^ # nanak pgil A.K.A mumu pun bole sayang# ^^ * One Six ( 16 tahun laa bodoh ) * ^^ # aku muda lagy ryte ? hehe # ALREADY TAKEN BY IZHAM FITREE
BOYFIE MUMU LA .
ⓨ Profile 100% Original & Official ⓨ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ ⓨVerified Official by мʋмʋ мʋмʋi ♥ツ ^^ Name * Izham Fitree * ^^ ALREADY TAKEN BY NUR ATIKAH



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: Mumu_Mumui
06.02.2012
Monday, 6 February 2012 | 18:18 | 0 comments
lalala . hari neei hari paling bhgia la weyhh . dapat meet dgn capital M,A aku . suda lama aku tak jumpak die , hari neei hari yg paling indah aku bersama dgn die , die cakap die sygskan aku . (;
tapi , aku rasa berdosa pulak sbup dah buat die merana . soey sygs , org tak terlintas pon nak buat die merana , org tau die prlukan org . org pon perlukan die .

tadi mumu meet die lame gile , mumu rase tanak lepaskan die , mumu takut kehilngan die , die pelengkap hidup mumu , mumu syangkan die , mase nanak balik , mumu rasa berat sgt hati nak lepaskan die . mumu jrg meet die , mumu stay jauh ! die stay jelutong , mumu stay bplau . adesss memang susaa la nanak meet . die sebok dgn kerje die , mumu pulak sebok dgn skola . if cuti pon belum tentu dapat meet die . alahaii memang rindu tahap cipan la kat die .btw ade story skitt . bace kat bawah neei !


alhamdulillah , apa yg die && mumu inginkan selama neei tercapai juga , pada tarikh 6.2.2012 , jam 1.18 a.m , mumu suda sah menjadi wife die , lalala wife kee ? gf die laa , (;
masa die lamar mumu toe , mumu happy gile baben , na tau die kate ape . ? mestylah nanak ken ? (; eheemmm , mcm neei die kate saia nak jadi putra yg selalu jadi pedamping awak , so sweatt <3
hoho , berdebar II hati aku , hehe . mumu akan jaga die elok II . takan lepaskan die . die yg terakhirr . ! ini jnji mumu  , (Y)






Old things | New things