Fall In Love
It's Me Oke .
ⓨ Profile 100% Original & Official ⓨ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ ⓨVerified Official by мʋмʋ мʋмʋi ♥ツ ^^ Name * Nur Atykah Binti Ahmat Tarmizi * ^^ # sedap tak nama pak aku , HAHA , # ^^ * Eyka For Short * ^^ # nanak pgil A.K.A mumu pun bole sayang# ^^ * One Six ( 16 tahun laa bodoh ) * ^^ # aku muda lagy ryte ? hehe # ALREADY TAKEN BY IZHAM FITREE
BOYFIE MUMU LA .
ⓨ Profile 100% Original & Official ⓨ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ ⓨVerified Official by мʋмʋ мʋмʋi ♥ツ ^^ Name * Izham Fitree * ^^ ALREADY TAKEN BY NUR ATIKAH



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: Mumu_Mumui
ι мιƨƨ ʏσʋ ƨαʏαиɢ !
Thursday, 9 February 2012 | 08:44 | 0 comments




nanak luah perasaan neei . ! sumpah taktau nak luah kat sapa , blog neei je yg ade ! so mumu luah kat sini jee 


mu rindu sgat II kat boyfie mu , rasa cem nak ngiss jee tau tak  , ! mu sayang die gila baben punyaa . ! dah la mu dgn die stay jauh . nak meet pon susaa . ! die sebok dgn keje die , mu pulak sbok dgn sekolah :'( sdeh gilaa baq hg , mu sentiasa teringatkan die . rindu nak dgr soraa die . rindu nak tatap wajah die , aduii nanak tulis pon rasa nanak ngiss . taktau laa if die tgal mu , mu mybe mngiss tak henti II . bukan senang mumu nak sayangkan laki . die org kedua yg mumu sayang dgn sepenuh hati . ! 



btw mu rindu saat II kami bersama , rindu sgt II . if suatu hari nanti mu dapat meet die . mu akan peluk die . ! & mybe stitis ayer mata akan mgalir memenuhi pipi mu . sbup skrg pon ayer mata nak terkuar , tgah msg dgn si die , ! alahaii . smbil msg , smbil tulis blog , smbil dgr lagu jiwang adessss felling habis aku . ! toe , mu akan peluk die cem photo kat ats toe . alahaii berangan je lebih kan . ! sekali sekala tak salah kan , ! 




tapi , ! :'( mu takut suatu hari nanti hbgan kami cem photo kat atas neei , sumpah mumu takmau , & mu tak snggup khilgn die untuk yg kedua kali , ! mumu takmau suatu hari nty mumu sayang kan die , die pulak benci & tak sayang mumu dah . itu yang mu takut sejak akhir II neei , mu tak tau kenapa perasaan neei bole menghantui hidup mu . mu harap smua neei takan terjadi . ! 

p/s : biey ! baby sayang biey sangat II , so please jgn pernah terlintas kat hati biey untuk berpisah dgn bby , ! bby takan sggup terima semua neei ! & tak sggup nak lepas biey , yupp memang kita stay jauh , tapi bnda neei tak bole jadi penghalang untuk ƆƖИƬΔ ƘƖƬΔ ! 

# i need you for me to continue living , please do not forget me for a second , and i will make you happy (; i promise dear # i love you :*




Old things | New things