Fall In Love
It's Me Oke .
ⓨ Profile 100% Original & Official ⓨ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ ⓨVerified Official by мʋмʋ мʋмʋi ♥ツ ^^ Name * Nur Atykah Binti Ahmat Tarmizi * ^^ # sedap tak nama pak aku , HAHA , # ^^ * Eyka For Short * ^^ # nanak pgil A.K.A mumu pun bole sayang# ^^ * One Six ( 16 tahun laa bodoh ) * ^^ # aku muda lagy ryte ? hehe # ALREADY TAKEN BY IZHAM FITREE
BOYFIE MUMU LA .
ⓨ Profile 100% Original & Official ⓨ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ ⓨVerified Official by мʋмʋ мʋмʋi ♥ツ ^^ Name * Izham Fitree * ^^ ALREADY TAKEN BY NUR ATIKAH



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: Mumu_Mumui
kehilanganmu berat bagiku :'(
Tuesday, 21 February 2012 | 06:55 | 0 comments
mood : sedeh + crying 

memang banyak dugaan mumu coupple dgn capital M.A :'( , tapi mumu sbar je ! sbap mumu sayangkan die .
mumu memang tak bole hidup tanpa die . ! hari II mumu pkey dan teringatkan die . 
sekarang mumu dgn die dah tak contect , phone die hilang weyh ! 
memang sedeh gila , mumu ngis lepas dapat tau phone die hilang , ! then fesbook pulak die tamau guna sbup ade problem dgn family die . ! 

memang kene banyak sabar coupple dgn die , ! kekadang memang mumu tak bole sabar , sbup mumu miss die sesgat  . daa la stay jauh ! nanak meet pon susah . neei la akibatnya if coupple dgn org jauh ! hee tapi nak buat cem mne kan , ! dah sayang ! kene terima seadanyalah :'( walaupon hati neei sentiasa sakit n sentiasa sdeh 

pasrah jee dgn apa yg jadi . ! harap die tak lupakan mumu , mumu snggup berkorban demi cinta kami ! 
mumu kene tabah ryte ? hee , sokey laa ! mumu snggup buat apa saja demi hbgan mumu dgn die kekal 4ever 
tapi takut die punya sayang dan cinte toe pudar . :'( mumu takut !

last mumu meet die kat qb , then terus phone die hilang , memang merana sesgat , neei photo mumu dgn die .
biey , i miss you :'(


biey , bby harap sesangat biey tak lupa bby , biey msih sayangkan bby , biey masih cintakan bby . !
bby takut sesgat biey buang bby jauh II , dan bby takut sesagt biey curang ! :'(
bby bole ngis ohh if benda toe jadi . ! so please paham bby ! 


Old things | New things