Fall In Love
It's Me Oke .
ⓨ Profile 100% Original & Official ⓨ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ ⓨVerified Official by мʋмʋ мʋмʋi ♥ツ ^^ Name * Nur Atykah Binti Ahmat Tarmizi * ^^ # sedap tak nama pak aku , HAHA , # ^^ * Eyka For Short * ^^ # nanak pgil A.K.A mumu pun bole sayang# ^^ * One Six ( 16 tahun laa bodoh ) * ^^ # aku muda lagy ryte ? hehe # ALREADY TAKEN BY IZHAM FITREE
BOYFIE MUMU LA .
ⓨ Profile 100% Original & Official ⓨ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ ⓨVerified Official by мʋмʋ мʋмʋi ♥ツ ^^ Name * Izham Fitree * ^^ ALREADY TAKEN BY NUR ATIKAH



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: Mumu_Mumui
ƳѲƲ ΔЯЄ Δ˩ƜΔƳƧ ƖИ MƳ ĦЄΔЯƬ
Monday, 13 February 2012 | 01:25 | 0 comments
alahaii , tetibe jee bby bgun tydo teringatkan biey & teringatkan kenagan kite ! haha lawak II 
biey toe bgun tydok je msty tak teringatkan bby kan ! yg biey tau bgun tydo terus mandi . lalala gurau je . jgn mara :PP . pegi sekolah pon bby teringat biey , adess bole di kata kan bby pi mne msty teringat biey 
gilaa agaknyaa . jyeahh :) 

egat tak first masa kite kenal , haha biey bara kat bby kan sbup bby buat sombong masa biey kacau :PP
saja jee buat II jual mahal , baru biey respect bby . jyeahh respect la sgt kan :PP
tapi msa first to bby malas nak layan , ! sbupp baru dilukai oleh seorg lelaki , tapi bby pk balik , mungkin dgn kawan dgn biey , bby bole lupakan kisah silam bby ! 

herm , yg heran nyaa cem mne bby bole pi sayang kat biey . yg toe masalah , padahal kite baru kenal . 
haha . mybe cinta pandang terakhir . eyh silapp ! cinta pandang pertama la kott ! lalala #ngek#
tapi yg pasty akhirnya bby dapat biey juga . ! dan bby takan lepas biey  . takan pernah :)

toe laa lain kali biey buat jual mahal lagi auu  , masa bby suka kat biey , biey tanak hargai ! kan sekarang sudah melekat :PP 
dan biey laki pertama auu mengiss di sbupkan takut hilang bby ! hoho , gilaa aihh bby tak pecaia gilaa biey ngiss di sebupkan bby ! walaweyhh bangga neei :PP #GURAU JA#

btw rindu gila saat II kite bersama , hee msty biey tak egat kengan kite , ? tapa laa bby tak kisah if biey lupa kngan kite . tapi bby tamau biey lupa bby . !
meyh nak egat kan biey . egat tak lagi photo neei ?


photo neei masa kite tak coupple lagi ! 
photo neei kite snapp masa bby nak balik rma bby dah kat bplau !
jyeahh . bby egat lagi . biey msty egat II lupakan ? lalala . 


Old things | New things