Fall In Love
It's Me Oke .
ⓨ Profile 100% Original & Official ⓨ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ ⓨVerified Official by мʋмʋ мʋмʋi ♥ツ ^^ Name * Nur Atykah Binti Ahmat Tarmizi * ^^ # sedap tak nama pak aku , HAHA , # ^^ * Eyka For Short * ^^ # nanak pgil A.K.A mumu pun bole sayang# ^^ * One Six ( 16 tahun laa bodoh ) * ^^ # aku muda lagy ryte ? hehe # ALREADY TAKEN BY IZHAM FITREE
BOYFIE MUMU LA .
ⓨ Profile 100% Original & Official ⓨ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ ⓨVerified Official by мʋмʋ мʋмʋi ♥ツ ^^ Name * Izham Fitree * ^^ ALREADY TAKEN BY NUR ATIKAH



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: Mumu_Mumui
ι иɛɛ∂ ʏσʋ T_T
Saturday, 11 February 2012 | 09:50 | 0 comments
sayang :'(

now tengah ngiss pk kan biey . :'( . ! bby takot hilang biey . SUMPAH bby takot !
bby tak rela if biey tinggalkan bby . ! biey toe daa mcm nyawa bby . 
semenjak kite kenal , hanya biey yg bby sayang ! hnya biey di hati bby ! tade yang lain 
maaf , sebup bby penah lukakan hati biey . maaf sbup penah sakitkan hati biey , maaf sbup buat biey ngiss
bby tak penah terlintas pon di hati nak buat biey cem to . itu kesalahan bby yg paling bsar . please forgive me !

bby perlukan biey , biey pelengkap hidup bby ! biey je yg bole buat bby bhgiaa !
tade sapa yg bole halang CINTA kitaa , hnya takdir dan kematian je yg bole pisahkan kitaa . !
& biey org terakhir dan selamanyaa di hati bby (; i love you . 

maafkan semua kesalahan bby , ! if bby ade buat salah , tlong tegur . !
if biey perlukan bby , tolong bagitau . !
if biey rindukan bby , msg or kol bby !
bby sentiasa ade untuk biey . (;
memang kite tade masa nak luangkan bersama . bby paham ! biey sebok dgn kerjaa . !
bby terima biey seadanyaa . sbup bgy bby , biey org yg terbaik yg pernah wujud dlm hidup bby . 
takan ade yg serupa cem biey , ! bby harap biey tak menduakan bby . sbup bby sudah cuba buat yg terbaik untuk biey dan hbgan kitaa . if kurang , bby mintak maaf ! sbup bby tak sempurna cem org lain , bby tak pandai nak bgy kasih sayang kat biey cem  ex II biey yg lain , bby tak pandai nak amik hati biey ,  tapi bby akan setia ,dan  takan tggal biey cem mne ex II biey tinggalkan biey . (;

ini yang bby rasa sekarang ! apa yg bby tulis neei smua tulus dari lubuk hati bby yg pling dalam .
tapii satu je bby mintak , biey jangan naggis if baca story neei . 
smile (; biarr bby sdeh , asalkan biey bhgiaa . if biey tersnyum , bby rasa ,  bby org yg pling bhgiaa sbup dapat memiliki biey

i love you biey 




Old things | New things