Fall In Love
It's Me Oke .
ⓨ Profile 100% Original & Official ⓨ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ ⓨVerified Official by мʋмʋ мʋмʋi ♥ツ ^^ Name * Nur Atykah Binti Ahmat Tarmizi * ^^ # sedap tak nama pak aku , HAHA , # ^^ * Eyka For Short * ^^ # nanak pgil A.K.A mumu pun bole sayang# ^^ * One Six ( 16 tahun laa bodoh ) * ^^ # aku muda lagy ryte ? hehe # ALREADY TAKEN BY IZHAM FITREE
BOYFIE MUMU LA .
ⓨ Profile 100% Original & Official ⓨ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ ⓨVerified Official by мʋмʋ мʋмʋi ♥ツ ^^ Name * Izham Fitree * ^^ ALREADY TAKEN BY NUR ATIKAH



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: Mumu_Mumui
when your gone ?
Saturday, 25 February 2012 | 07:19 | 0 comments
24.02.2012 , sorry to say , aku benci tarikh neei ! nak tau kenapa ? sbup tarikh neei aku break dgn boyfie yg paling aku sayang ! sumpah aku tak snggka hbgn kami tak bertahan lama :'(
aku dah cakap kat die , die yg terakhir , ! aku takan cari peggnty die , ! nama die , wajah die , kngn kami , aku dah simpan rapat II dlm hati aku . 

memang berat wey nak terima smua neei , sbup aku terlalu sayangkan die , ! aku memang rasa menyesal gila sbup penah sygs die , penah setia , smua yg aku buat untuk die smuanya sia II weyh ! kata II die hilang bgitu saja , mybe die lupa kata II die sebelum kami coupple , ! aku menyesal penah terima cinta die , ! kalau aku tau smua nie akan berakhir dgn tangisan , sumpah aku cakap aku takan terima die dlm hidup aku !

aku taktau apa yg die pk , die egat aku patung ke , ? aku neei manusia weyh , aku sygskan hg , aku paham keadaan hg , tapi kenapa hg tak bole paham aku weyh , ! puaskah hg skitkan hati aku ? if tak puas teruskan , jgn cakap hg terpaksa , aku tak bole terima , ! selamanya nama hg di hati aku  , selamanya kasih sygs aku kat hg takan pernah berubah ! now i'm crying . ! 

setiap mlm aku ngis kerana hg ! aku pk kan hg , hg ade pk aku ? mesty tade ! if hg sygs aku , hg takan biarkan org yg hg sygs ngiss dan terluka , ! skrg aku perlukan hg , aku perluka kasih sygs hg , ! 
aku perlukan smua toe , hidup aku tak lengkap tnpa hg , :'(
kata II terakhir untuk hg , if aku tade , jaga lah diri hg elok II , harap hg dapat wanita yg bole paham hg cem mne aku paham hg , ! tapi , please hg jgn pemainkan cinta seorg wanita ! 


Old things | New things