Fall In Love
It's Me Oke .
ⓨ Profile 100% Original & Official ⓨ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ ⓨVerified Official by мʋмʋ мʋмʋi ♥ツ ^^ Name * Nur Atykah Binti Ahmat Tarmizi * ^^ # sedap tak nama pak aku , HAHA , # ^^ * Eyka For Short * ^^ # nanak pgil A.K.A mumu pun bole sayang# ^^ * One Six ( 16 tahun laa bodoh ) * ^^ # aku muda lagy ryte ? hehe # ALREADY TAKEN BY IZHAM FITREE
BOYFIE MUMU LA .
ⓨ Profile 100% Original & Official ⓨ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ ⓨVerified Official by мʋмʋ мʋмʋi ♥ツ ^^ Name * Izham Fitree * ^^ ALREADY TAKEN BY NUR ATIKAH



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: Mumu_Mumui
bermulanya kisah kita :D
Saturday, 14 July 2012 | 02:20 | 0 comments
jyeahh , mumu kenai dgn sorg mamat nie , now mamat nie dh jadi milik mumu , :)
nak tau ke mcm mne mumu boleh tersangkut dgn mamat nie , ? okay now mumu nak story lah nie , 
sebelum to , dari tadi mamat yg mumu maksotkan to nama die MUHAMMAD IZHAM FITREE .
first kami dua just kawan biasa , start mumu kenai dgn die time mumu lepak dgn mmbe II mumu dkt PLAMRA , kay disitulah perkenalan kami dua . mula II just kawan biasa , taklah anggap die lebih dari mmbe , mumu just anggap die freind . :D time to mumu dah ada boyprend , so lps bape mnggu , mumu break dgn boyprend mumu . mumu mula rapat dgn die , mumu lah yg start mintak nmbe die kat dlm fesbook , :) #muka tak malu# lantaklah , janji mumu dpt kenal lebih rapat dgn die :D , tapi time to mumu maseh sygskan ex mumu , so belum terbuka hati mumu nie untuk si dia . 

bape hari lps to , mumu dh boleh lupakan ex mumu , then pelan II hati mumu terbuka untuk die , tiap II hari msg , if terserempak dgn die dkt mne II , kay jadi segan pulak . :D
mlm ekspo kami dua meet , kami tak coupple lagi msa to tapi berkepit serupa org dh coupple , jgn jelly , hahahahaha . kay lps 5 hari kami meet , mumu kuar lagi dgn die , hang qb :)
time to kami tak coupple lagi lah , jalan dua smbil pgg tgn , aceceiy mcm org coupple kan ?? hahaha perasan . ! masuk karoeke , die bisik kat telinga mumu , ayat die berbunyi mcm nie , ehem II : bila kite boleh coupple ? okay mumu saja je buat tak dgr . mumu kate kat die , hah ? tak dgr :D pandaikan mumu bhong , peace (Y) . die amek phone die , die taip : bila kite boleh coupple ? mumu snyum then mumu kate dkt die , taktaulah , :D kay mak mumu snt msg swoh py tepi pantai , alahai kacau daun je kan . ! jelly tgok anak die dok date letew , hahaha !

keluaq dari karoeke , die kate dkt mumu dduk kejapp . okay mumu dduk lah sebelah die , :)
die tnya mumu BILA ? mumu snyum je then mumu kate taktau , ! die ask lagi , BILA ? mumu kate kay skrg , aceceiy so sweet :D kay mumu dh ditaken ---> 23.06.2012 , time :07.15 p.m ,
 then die tnya mumu bawak beg duit ,?  mumu ckp bawak then die buka beg duit die , die amek duit then koyak , grr kay mumu pelik , sbelah duit die bgy dkt mumu then sbelah lagi die smpan . !
kay mumu msg die , then tnya die , kenapa koyak duit to ? die ckp ' biy nak bby simpan sblah duit tu , biy smpan sblh lgi . try bby pk , kalo sblh drpd duit tuh tada , buleyh ke gne duet to ? tak buleh kan ? mcm tu lah kita , kalo bby tadak dlm hidop biy , biy rasa diri biy nyh tak complete . sbpp tu la biy tak mau bby bgy hlg duet tu .'
kay die dh mula buat sweet :p maken hari maken sygskan die , hidup mumu perfect selepas die hadir & masuk dlm hidupp mumu :) hope sgt relay kami nie kekal lama . amin ~


nie lah boyprend mumu . : 




nak tgok pic kami tak masa kuar hari to ?? kay tgok bawah nie :)


kay , photo sebelum kami coupple pon ada , :) 


okay , now photo time die amek mumu time hari sukan :)





Old things