Fall In Love
It's Me Oke .
ⓨ Profile 100% Original & Official ⓨ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ ⓨVerified Official by мʋмʋ мʋмʋi ♥ツ ^^ Name * Nur Atykah Binti Ahmat Tarmizi * ^^ # sedap tak nama pak aku , HAHA , # ^^ * Eyka For Short * ^^ # nanak pgil A.K.A mumu pun bole sayang# ^^ * One Six ( 16 tahun laa bodoh ) * ^^ # aku muda lagy ryte ? hehe # ALREADY TAKEN BY IZHAM FITREE
BOYFIE MUMU LA .
ⓨ Profile 100% Original & Official ⓨ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ ⓨVerified Official by мʋмʋ мʋмʋi ♥ツ ^^ Name * Izham Fitree * ^^ ALREADY TAKEN BY NUR ATIKAH



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: Mumu_Mumui
bermulanya kisah kita :D
Saturday, 14 July 2012 | 02:20 | 0 comments
jyeahh , mumu kenai dgn sorg mamat nie , now mamat nie dh jadi milik mumu , :)
nak tau ke mcm mne mumu boleh tersangkut dgn mamat nie , ? okay now mumu nak story lah nie , 
sebelum to , dari tadi mamat yg mumu maksotkan to nama die MUHAMMAD IZHAM FITREE .
first kami dua just kawan biasa , start mumu kenai dgn die time mumu lepak dgn mmbe II mumu dkt PLAMRA , kay disitulah perkenalan kami dua . mula II just kawan biasa , taklah anggap die lebih dari mmbe , mumu just anggap die freind . :D time to mumu dah ada boyprend , so lps bape mnggu , mumu break dgn boyprend mumu . mumu mula rapat dgn die , mumu lah yg start mintak nmbe die kat dlm fesbook , :) #muka tak malu# lantaklah , janji mumu dpt kenal lebih rapat dgn die :D , tapi time to mumu maseh sygskan ex mumu , so belum terbuka hati mumu nie untuk si dia . 

bape hari lps to , mumu dh boleh lupakan ex mumu , then pelan II hati mumu terbuka untuk die , tiap II hari msg , if terserempak dgn die dkt mne II , kay jadi segan pulak . :D
mlm ekspo kami dua meet , kami tak coupple lagi msa to tapi berkepit serupa org dh coupple , jgn jelly , hahahahaha . kay lps 5 hari kami meet , mumu kuar lagi dgn die , hang qb :)
time to kami tak coupple lagi lah , jalan dua smbil pgg tgn , aceceiy mcm org coupple kan ?? hahaha perasan . ! masuk karoeke , die bisik kat telinga mumu , ayat die berbunyi mcm nie , ehem II : bila kite boleh coupple ? okay mumu saja je buat tak dgr . mumu kate kat die , hah ? tak dgr :D pandaikan mumu bhong , peace (Y) . die amek phone die , die taip : bila kite boleh coupple ? mumu snyum then mumu kate dkt die , taktaulah , :D kay mak mumu snt msg swoh py tepi pantai , alahai kacau daun je kan . ! jelly tgok anak die dok date letew , hahaha !

keluaq dari karoeke , die kate dkt mumu dduk kejapp . okay mumu dduk lah sebelah die , :)
die tnya mumu BILA ? mumu snyum je then mumu kate taktau , ! die ask lagi , BILA ? mumu kate kay skrg , aceceiy so sweet :D kay mumu dh ditaken ---> 23.06.2012 , time :07.15 p.m ,
 then die tnya mumu bawak beg duit ,?  mumu ckp bawak then die buka beg duit die , die amek duit then koyak , grr kay mumu pelik , sbelah duit die bgy dkt mumu then sbelah lagi die smpan . !
kay mumu msg die , then tnya die , kenapa koyak duit to ? die ckp ' biy nak bby simpan sblah duit tu , biy smpan sblh lgi . try bby pk , kalo sblh drpd duit tuh tada , buleyh ke gne duet to ? tak buleh kan ? mcm tu lah kita , kalo bby tadak dlm hidop biy , biy rasa diri biy nyh tak complete . sbpp tu la biy tak mau bby bgy hlg duet tu .'
kay die dh mula buat sweet :p maken hari maken sygskan die , hidup mumu perfect selepas die hadir & masuk dlm hidupp mumu :) hope sgt relay kami nie kekal lama . amin ~


nie lah boyprend mumu . : 




nak tgok pic kami tak masa kuar hari to ?? kay tgok bawah nie :)


kay , photo sebelum kami coupple pon ada , :) 


okay , now photo time die amek mumu time hari sukan :)




when your gone ?
Saturday, 25 February 2012 | 07:19 | 0 comments
24.02.2012 , sorry to say , aku benci tarikh neei ! nak tau kenapa ? sbup tarikh neei aku break dgn boyfie yg paling aku sayang ! sumpah aku tak snggka hbgn kami tak bertahan lama :'(
aku dah cakap kat die , die yg terakhir , ! aku takan cari peggnty die , ! nama die , wajah die , kngn kami , aku dah simpan rapat II dlm hati aku . 

memang berat wey nak terima smua neei , sbup aku terlalu sayangkan die , ! aku memang rasa menyesal gila sbup penah sygs die , penah setia , smua yg aku buat untuk die smuanya sia II weyh ! kata II die hilang bgitu saja , mybe die lupa kata II die sebelum kami coupple , ! aku menyesal penah terima cinta die , ! kalau aku tau smua nie akan berakhir dgn tangisan , sumpah aku cakap aku takan terima die dlm hidup aku !

aku taktau apa yg die pk , die egat aku patung ke , ? aku neei manusia weyh , aku sygskan hg , aku paham keadaan hg , tapi kenapa hg tak bole paham aku weyh , ! puaskah hg skitkan hati aku ? if tak puas teruskan , jgn cakap hg terpaksa , aku tak bole terima , ! selamanya nama hg di hati aku  , selamanya kasih sygs aku kat hg takan pernah berubah ! now i'm crying . ! 

setiap mlm aku ngis kerana hg ! aku pk kan hg , hg ade pk aku ? mesty tade ! if hg sygs aku , hg takan biarkan org yg hg sygs ngiss dan terluka , ! skrg aku perlukan hg , aku perluka kasih sygs hg , ! 
aku perlukan smua toe , hidup aku tak lengkap tnpa hg , :'(
kata II terakhir untuk hg , if aku tade , jaga lah diri hg elok II , harap hg dapat wanita yg bole paham hg cem mne aku paham hg , ! tapi , please hg jgn pemainkan cinta seorg wanita ! 

kehilanganmu berat bagiku :'(
Tuesday, 21 February 2012 | 06:55 | 0 comments
mood : sedeh + crying 

memang banyak dugaan mumu coupple dgn capital M.A :'( , tapi mumu sbar je ! sbap mumu sayangkan die .
mumu memang tak bole hidup tanpa die . ! hari II mumu pkey dan teringatkan die . 
sekarang mumu dgn die dah tak contect , phone die hilang weyh ! 
memang sedeh gila , mumu ngis lepas dapat tau phone die hilang , ! then fesbook pulak die tamau guna sbup ade problem dgn family die . ! 

memang kene banyak sabar coupple dgn die , ! kekadang memang mumu tak bole sabar , sbup mumu miss die sesgat  . daa la stay jauh ! nanak meet pon susah . neei la akibatnya if coupple dgn org jauh ! hee tapi nak buat cem mne kan , ! dah sayang ! kene terima seadanyalah :'( walaupon hati neei sentiasa sakit n sentiasa sdeh 

pasrah jee dgn apa yg jadi . ! harap die tak lupakan mumu , mumu snggup berkorban demi cinta kami ! 
mumu kene tabah ryte ? hee , sokey laa ! mumu snggup buat apa saja demi hbgan mumu dgn die kekal 4ever 
tapi takut die punya sayang dan cinte toe pudar . :'( mumu takut !

last mumu meet die kat qb , then terus phone die hilang , memang merana sesgat , neei photo mumu dgn die .
biey , i miss you :'(


biey , bby harap sesangat biey tak lupa bby , biey msih sayangkan bby , biey masih cintakan bby . !
bby takut sesgat biey buang bby jauh II , dan bby takut sesagt biey curang ! :'(
bby bole ngis ohh if benda toe jadi . ! so please paham bby ! 

ƳѲƲ ΔЯЄ Δ˩ƜΔƳƧ ƖИ MƳ ĦЄΔЯƬ
Monday, 13 February 2012 | 01:25 | 0 comments
alahaii , tetibe jee bby bgun tydo teringatkan biey & teringatkan kenagan kite ! haha lawak II 
biey toe bgun tydok je msty tak teringatkan bby kan ! yg biey tau bgun tydo terus mandi . lalala gurau je . jgn mara :PP . pegi sekolah pon bby teringat biey , adess bole di kata kan bby pi mne msty teringat biey 
gilaa agaknyaa . jyeahh :) 

egat tak first masa kite kenal , haha biey bara kat bby kan sbup bby buat sombong masa biey kacau :PP
saja jee buat II jual mahal , baru biey respect bby . jyeahh respect la sgt kan :PP
tapi msa first to bby malas nak layan , ! sbupp baru dilukai oleh seorg lelaki , tapi bby pk balik , mungkin dgn kawan dgn biey , bby bole lupakan kisah silam bby ! 

herm , yg heran nyaa cem mne bby bole pi sayang kat biey . yg toe masalah , padahal kite baru kenal . 
haha . mybe cinta pandang terakhir . eyh silapp ! cinta pandang pertama la kott ! lalala #ngek#
tapi yg pasty akhirnya bby dapat biey juga . ! dan bby takan lepas biey  . takan pernah :)

toe laa lain kali biey buat jual mahal lagi auu  , masa bby suka kat biey , biey tanak hargai ! kan sekarang sudah melekat :PP 
dan biey laki pertama auu mengiss di sbupkan takut hilang bby ! hoho , gilaa aihh bby tak pecaia gilaa biey ngiss di sebupkan bby ! walaweyhh bangga neei :PP #GURAU JA#

btw rindu gila saat II kite bersama , hee msty biey tak egat kengan kite , ? tapa laa bby tak kisah if biey lupa kngan kite . tapi bby tamau biey lupa bby . !
meyh nak egat kan biey . egat tak lagi photo neei ?


photo neei masa kite tak coupple lagi ! 
photo neei kite snapp masa bby nak balik rma bby dah kat bplau !
jyeahh . bby egat lagi . biey msty egat II lupakan ? lalala . 

ι иɛɛ∂ ʏσʋ T_T
Saturday, 11 February 2012 | 09:50 | 0 comments
sayang :'(

now tengah ngiss pk kan biey . :'( . ! bby takot hilang biey . SUMPAH bby takot !
bby tak rela if biey tinggalkan bby . ! biey toe daa mcm nyawa bby . 
semenjak kite kenal , hanya biey yg bby sayang ! hnya biey di hati bby ! tade yang lain 
maaf , sebup bby penah lukakan hati biey . maaf sbup penah sakitkan hati biey , maaf sbup buat biey ngiss
bby tak penah terlintas pon di hati nak buat biey cem to . itu kesalahan bby yg paling bsar . please forgive me !

bby perlukan biey , biey pelengkap hidup bby ! biey je yg bole buat bby bhgiaa !
tade sapa yg bole halang CINTA kitaa , hnya takdir dan kematian je yg bole pisahkan kitaa . !
& biey org terakhir dan selamanyaa di hati bby (; i love you . 

maafkan semua kesalahan bby , ! if bby ade buat salah , tlong tegur . !
if biey perlukan bby , tolong bagitau . !
if biey rindukan bby , msg or kol bby !
bby sentiasa ade untuk biey . (;
memang kite tade masa nak luangkan bersama . bby paham ! biey sebok dgn kerjaa . !
bby terima biey seadanyaa . sbup bgy bby , biey org yg terbaik yg pernah wujud dlm hidup bby . 
takan ade yg serupa cem biey , ! bby harap biey tak menduakan bby . sbup bby sudah cuba buat yg terbaik untuk biey dan hbgan kitaa . if kurang , bby mintak maaf ! sbup bby tak sempurna cem org lain , bby tak pandai nak bgy kasih sayang kat biey cem  ex II biey yg lain , bby tak pandai nak amik hati biey ,  tapi bby akan setia ,dan  takan tggal biey cem mne ex II biey tinggalkan biey . (;

ini yang bby rasa sekarang ! apa yg bby tulis neei smua tulus dari lubuk hati bby yg pling dalam .
tapii satu je bby mintak , biey jangan naggis if baca story neei . 
smile (; biarr bby sdeh , asalkan biey bhgiaa . if biey tersnyum , bby rasa ,  bby org yg pling bhgiaa sbup dapat memiliki biey

i love you biey 



ι мιƨƨ ʏσʋ ƨαʏαиɢ !
Thursday, 9 February 2012 | 08:44 | 0 comments




nanak luah perasaan neei . ! sumpah taktau nak luah kat sapa , blog neei je yg ade ! so mumu luah kat sini jee 


mu rindu sgat II kat boyfie mu , rasa cem nak ngiss jee tau tak  , ! mu sayang die gila baben punyaa . ! dah la mu dgn die stay jauh . nak meet pon susaa . ! die sebok dgn keje die , mu pulak sbok dgn sekolah :'( sdeh gilaa baq hg , mu sentiasa teringatkan die . rindu nak dgr soraa die . rindu nak tatap wajah die , aduii nanak tulis pon rasa nanak ngiss . taktau laa if die tgal mu , mu mybe mngiss tak henti II . bukan senang mumu nak sayangkan laki . die org kedua yg mumu sayang dgn sepenuh hati . ! 



btw mu rindu saat II kami bersama , rindu sgt II . if suatu hari nanti mu dapat meet die . mu akan peluk die . ! & mybe stitis ayer mata akan mgalir memenuhi pipi mu . sbup skrg pon ayer mata nak terkuar , tgah msg dgn si die , ! alahaii . smbil msg , smbil tulis blog , smbil dgr lagu jiwang adessss felling habis aku . ! toe , mu akan peluk die cem photo kat ats toe . alahaii berangan je lebih kan . ! sekali sekala tak salah kan , ! 




tapi , ! :'( mu takut suatu hari nanti hbgan kami cem photo kat atas neei , sumpah mumu takmau , & mu tak snggup khilgn die untuk yg kedua kali , ! mumu takmau suatu hari nty mumu sayang kan die , die pulak benci & tak sayang mumu dah . itu yang mu takut sejak akhir II neei , mu tak tau kenapa perasaan neei bole menghantui hidup mu . mu harap smua neei takan terjadi . ! 

p/s : biey ! baby sayang biey sangat II , so please jgn pernah terlintas kat hati biey untuk berpisah dgn bby , ! bby takan sggup terima semua neei ! & tak sggup nak lepas biey , yupp memang kita stay jauh , tapi bnda neei tak bole jadi penghalang untuk ƆƖИƬΔ ƘƖƬΔ ! 

# i need you for me to continue living , please do not forget me for a second , and i will make you happy (; i promise dear # i love you :*



06.02.2012
Monday, 6 February 2012 | 18:18 | 0 comments
lalala . hari neei hari paling bhgia la weyhh . dapat meet dgn capital M,A aku . suda lama aku tak jumpak die , hari neei hari yg paling indah aku bersama dgn die , die cakap die sygskan aku . (;
tapi , aku rasa berdosa pulak sbup dah buat die merana . soey sygs , org tak terlintas pon nak buat die merana , org tau die prlukan org . org pon perlukan die .

tadi mumu meet die lame gile , mumu rase tanak lepaskan die , mumu takut kehilngan die , die pelengkap hidup mumu , mumu syangkan die , mase nanak balik , mumu rasa berat sgt hati nak lepaskan die . mumu jrg meet die , mumu stay jauh ! die stay jelutong , mumu stay bplau . adesss memang susaa la nanak meet . die sebok dgn kerje die , mumu pulak sebok dgn skola . if cuti pon belum tentu dapat meet die . alahaii memang rindu tahap cipan la kat die .btw ade story skitt . bace kat bawah neei !


alhamdulillah , apa yg die && mumu inginkan selama neei tercapai juga , pada tarikh 6.2.2012 , jam 1.18 a.m , mumu suda sah menjadi wife die , lalala wife kee ? gf die laa , (;
masa die lamar mumu toe , mumu happy gile baben , na tau die kate ape . ? mestylah nanak ken ? (; eheemmm , mcm neei die kate saia nak jadi putra yg selalu jadi pedamping awak , so sweatt <3
hoho , berdebar II hati aku , hehe . mumu akan jaga die elok II . takan lepaskan die . die yg terakhirr . ! ini jnji mumu  , (Y)






Old things